interim marketing manager
Interim Marketing Manager

Interim marketing management artikelen

In de loop der tijd hebben we diverse artikelen geschreven over interim marketing management. Dat wekt soms interesse, zowel van opdrachtgevers als interim managers. Of er niet een samenvatting was. (want laten we toegeven: dat scrollen door een website is o zo vermoeiend). Daarom, en omdat we gevleid waren natuurlijk, hebben we ze voor de geïnteresseerden bij elkaar gezet.

Voor opdrachtgevers:

Voor interim marketing managers:

 • FAQ voor de interim marketing manager
  Vragen die aankomende interim managers stellen en mijn antwoorden.interim marketing management
 • Interim marketing bureaus en – sites overzicht
  Informatie over goede interim bureaus en sites voor interim opdrachten.(regelmatig ge update)
 • Hoe een interim bureau mij belde
  Een acquisitie gesprek voor een interim manager, zoals het echt gebeurt. Ja, het komt voor dat het er zo plat aan toegaat. Twee halen, één betalen – dat niveau. Het klinkt misschien grappig, maar het is een onderdeel van de realiteit.
 • Hulp voor de gekooide interim manager
  Interim manager zijn klinkt leuk, zeker als je vanuit huis kan werken. (dit is een pré-Corona artikel). Een kijk met knipoog op wat een interimmer zelf moet aanvullen, wil het werk leuk zijn en blijven.
 • Een interim opdracht afronden
  Nooit leuk, maar een noodzakelijk onderdeel: je neemt afscheid van “jouw” mensen en jouw bedrijf waar je zoveel hebt meegemaakt. Ze gaan door zonder jou – en dat is goed. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Alsof je vrijwillig met pensioen gaat – om vrij snel daarna opnieuw weer ergens te beginnen.