Ik blijf een sucker voor augmented reality. Deze video is een voorbeeld van een prachtige combinatie van eenvoudig leuke beleving (wie houdt er niet van vlinders?), actie (vang ze met je mobiel), samen genieten (elkaar laten zien, ruilen) en location based (vlinders zijn anders van kleur en vorm, afhankelijk van de locatie) en sales (vlinders geven recht op bonussen/kortingen).

Een prachtig voorbeeld. Wat kan het betekenen voor andere branches dan de fantasy/entertainment/game-branche ?

3 gedachten over “iButterfly

 1. Wat een heerlijke doelloze applicatie om het zomergevoel nog even vast te houden. Ik zou het in de layer ook altijd zonnig laten zijn. 🙂
  But seriously, ik zie hier een hoop business mogelijkheden in. Het achterlaten van virtuele content in de werkelijke wereld, van boodschappenlijstjes tot speurtochten tot speciale, locatiegebonden aanbiedingen of gewoon om iemand blij te maken met een bloemetje op het asfalt.

  1. Ja, ik kan een behoorlijk lange tijd naar deze video kijken. Dan komen de ideeen vanzelf. En ook als ze niet komen – denk alleen al aan al die kinderen, die heerlijk vlinders aan het vangen zijn – in het midden van de stad. Kon erger zijn.

   Btw, Jan Kees – heb jij al een eigen website?

   1. Hi Ewout, de url is http://www.42republic.nl maar verwacht er nog niets van. Ik heb het zo druk dat ik nog niet aan het bedenken van een site ben toegekomen. Vanavond heb ik een afspraak met een designer/bouwer, dus mogelijk binnenkort meer dan een powerpointpagina 😉

Reacties zijn gesloten.