Nooit een goed ding: in November nog een post up hebben die in Oktober geschreven is.

Hoezeer het mij ook spijt: het was bijna logisch dat het zo is gelopen. De hoofdschuldige is deze keer niet gebrek aan inspiratie of teveel aan werk (dit heeft wel geholpen), maar een nieuw sociaal netwerk: Google Plus.

Je moet weten dat je in Google Plus heerlijk veel ruimte krijgt om je verhaal kwijt te kunnen. Met bijna dezelfde faciliteiten als in WordPress. Maar dan met een ton aan leuke reacties van erg leuke mensen. (niet dat die hier niet te vinden zijn, maar toch). Dus ben ik vanaf Juli van dit jaar vooral daar bezig geweest om content te maken. (zit je er nog niet: ja, ik kan het je ernstig aan bevelen).

Verder had ik het nogal druk, tot aanstaande woensdag: ik had twee projecten tegelijkertijd lopen: bij Alliander was/ben ik projectleider tot woensdag en een project bij De Lage Landen (waar ik nog even niet veel over schrijf – het betreft alweer een nieuw online concept). En vorige week donderdag hield ik samen met mijn partner Edwin Duys een workshop over Social Media voor FBNed, een vereniging voor familiebedrijven.

Ik weet het: wees blij dat je zoveel werk hebt, maar toch: het aantal uren slaap van de afgelopen maanden was niet echt geweldig.

Maar nu wordt het weer December, iedereen gaat thuis opgesloten zitten en dan komt er weer voldoende content uit de pen.