Ik werd door een klant gevraagd om te kijken naar trends op het internet, die de volgende presentatie heeft opgeleverd. Hierbij heb ik vooral gekeken naar de onderliggende trends, die over een aantal jaar nog steeds moeten gelden. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, ik hoor graag je commentaar of vragen!

 Internet Trends 2008 – 2018

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: 10 years)

5 gedachten over “Internet Trends 1998 – 2008 – 2018

 1. Leuk, die trip to memory lane. Netscape Navigator installeren van 2 cd’s om je World Online account te activeren via je 14.4 modem, omdat 28.8 alleen voor heavy users nodig was.

  Dank ook voor de opsomming van trends die jij herkent. Ik haal er twee kernwoorden uit: Integratie en Communicatie.

  Dat waren de twee begrippen die bij mij bij iedere trend naar voren kwamen. Integratie om alles steeds dichterbij je te brengen en communicatie om nieuwe verbanden te kunnen leggen.

  Voor mij ligt de uitdaging in het innovatief combineren van alle mogelijkheden om het (voor dit moment) meest efficiƫnte resultaat te bouwen.

 2. @bas – ik ga kijken of mijn tronie past in de vlog-versie van deze presentatie. Ik merk dat het toch lastig is om een verhaal zonder Notes over de buhne te brengen.

  @jankees – ik heb ergens nog een probeerset van PlanetInternet liggen. Kijken of mijn Chameleon-browser nog werkt ;-D

  Wat voor mij de grootste uitdaging blijft is: begrijpen van “netwerk” – de mathematici zijn er net uit, dus kan ik nog even denken. Maar het netwerk-effect is veel groter en belangrijker dan ik nu al kan bedenken. En dat heeft veeel mogelijkheden en nog veel meer resultaat.

Reacties zijn gesloten.