Trends voor 2011 voorspellen is in. Waar ik ook keek in de korte kerstvakantie – iedereen was bezig om toekomstbeelden af te geven. Altijd prettig als je zelf bezig bent om wat ideeën hiervoor op te schrijven. En het geeft zo’n prettig gevoel: al meer controle te hebben over de toekomst. Zeker als het achteraf niet faliekant fout bleek.

Ik denk dat ik tot 3/4 gevorderd was van mijn Lijst der Lijsten, toen ineens het hele prachtige kaartenhuis van mijn virtuele aanwezigheid, dit blog, in elkaar viel. Een simpele instelling bij mijn provider was door mijn toedoen omgegooid, waardoor mijn URL ineens een gruwelijke foutmelding gaf.

Ik ben 5 dagen met De Helpdesk van Byte.nl bezig geweest en toen waren we (hij dus) er uit en kon ik gisteravond via Twitter, Google Reader en Feedburner de laatste 5 posts terugvinden en terugplaatsen. Een behoorlijke achtbaan was het.

Dat gaf even te denken. Allereerst een welgemeende excuses aan de trouwe en incidentele lezers hier. Speciale dank aan Jacques Soudan, die een tip had waardoor ik elke week een backup van dit blog gestuurd krijg via Gmail. Bleek erg handig te zijn.

Dan nu weer frisch het nieuwe jaar in. Blik vooruit, maar gegroeide interesse in backups, databases en onderhoud ;-).

2 gedachten over “Het begin van 2011

  1. En de Lijst der Lijsten, die is hopelijk niet kwijt en komt nog? Ik ben benieuwd naar je vooruitblik namelijk!

  2. Hai Jeroen,

    De lijst was wat beschadigd en gedeukt. Ben nu bezig hem te herstellen. Vanavond hopelijk al een stuk over mobiel internet, om maar een belangrijk onderwerp bij de kop te pakken. Daarna meer. Hoop deze keer sneller te zijn dan 2010, toen ik pas eind Januari mijn voorspellingen deed 😉

Reacties zijn gesloten.